Girls, SUMMER SALE is ON! 💖😍 | SHOP NOW!

GRATIS verzending vanaf €49,-

Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Klimaatneutrale verzending

Trustpilot

Nee, de zwarte kanten jurk is niet alleen meer geschikt voor de verdrietige weduwe uit jouw favo-serie, deze musthave maakt een ware comeback in modeland! De meiden van Getdrezzed werden lyrisch toen ze dit nieuws ontvingen uit hogere kringen. Kant, zwart, romantisch, dramatisch, het mag weer gezien worden! Het maakt niet uit of deze stof wordt toegepast bij een zwierig vakantiejurkje of bij een klassieke avondjurk, je ziet er altijd tip-top uit in een zwarte kanten jurk.

Product van totaal

Zwart kant heeft iets dat de echte fashionista prikkelt

Of het nou de sierlijke patronen zijn, het feit dat het semi-transparant is of omdat je er super vrouwelijk in uitziet, kant heeft iets magisch en wij krijgen er geen genoeg van. Een jurkje met zwart kant is een complete fashion statement op zich en daar kan geen accessoire aan tippen. Let op, bij deze musthave geldt ‘less is more’; een subtiele, rode lippenstift of juist een mooie eyeliner is vaak al genoeg om de look compleet te maken. Pak daarom niet te veel uit met andere accessoire zoals opvallende oorbellen of een riem, daarmee doe jij jezelf en het jurkje met kant tekort.

Less is more? Wij zochten het uit!

Uiteraard is niet iedereen fan van een jurk die alleen maar bestaat uit zwart kant. Ook een randje kant, een kanten mouwtje of een opstaande kraag kunnen al veel doen voor jouw look. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Check dan snel Getdrezzed.nl De leukste jurkjes, rokjes, shorts, shirts en meer shop je natuurlijk bij jouw nr. 1 your favorite store, Getdrezzed. Vele gingen je al voor; met zeer positieve reviews (4.4) op Trustpilot.
✔️GRATIS verzending va €69
✔️ Wekelijk s nieuwe collectie