Gratis verzending vanaf 65, anders 4,99

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Betaal direct of na 14 dagen met Afterpay!

Bestellen

Je kunt 24/7 terecht bij Getdrezzed om je favoriete musthaves te bestellen! Als je voor 23:59 uur een bestelling plaatst is de bestelling de volgende dag* in huis. *Met zijn uitzondering op zondag. Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan kun je de bestelling retourneren door het retourformulier in te vullen en het pakket terug te sturen. Meer informatie over retourneren kun je vinden onder 'verzenden & retourneren'.

Betalen

Je kunt bij ons op verschillende manier veilig betalen:
- iDeal (Nederland)
- AfterPay (achteraf betalen)
- PayPal
- Bancontact (Belgie)
- Sofort Banking (Duitsland)
- Creditcard
- Apple Pay

Boven €65,- betaal je géén verzendkosten, anders 4,99

AfterPay

Met AfterPay kan jij een bestelling plaatsen bij Getdrezzed en vervolgens op een later moment betalen.
AfterPay voert voor Getdrezzed het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaalverzoek van AfterPay via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen.
Ter goedkeuring van jouw verzoek op later te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Mocht onverhoopt jouw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

AfterPay is een externe partij die de achteraf betalen bij Getdrezzed beheerd. Wij kunnen géén gegevens inzien van deze betalingen, wij kunnen géén wijzigingen doorvoeren, wij kunnen géén betalingen stopzetten of pauzeren. Dit gaat allemaal via de systemen van AfterPay en niet van Getdrezzed.

Heb jij vragen over jouw bestelling en betaling via AfterPay, neem dan contact op met de klantenservice van AfterPay: https://www.afterpay.nl/nl/consumenten/vraag-en-an...WhatsApp Logo