The Ultimate Festival Fits | Shop now! 🎡🍿

GRATIS verzending vanaf €69,-

Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Klimaatneutrale verzending

Trustpilot

GETDREZZED GIFTCARD
Op zoek naar een leuk cadeau voor je vriendin, zus, moeder, dochter of collega? Met een giftcard van Getdrezzed maak je haar gegarandeerd blij!

De Getdrezzed giftcard kan zowel online als in een van onze filialen worden verzilverd. Het tegoed op de Getdrezzed giftcard is onbeperkt geldig en kan in één keer of in delen worden besteed. De Getdrezzed giftcard is niet inwisselbaar voor contanten.

Shop onze Getdrezzed giftcard hier. ✔️Vandaag besteld, morgen in huis

Getdrezzed is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, verlies, vervalsing of misbruik van de Getdrezzed giftcard. Getdrezzed keert in geen enkel geval het resterende tegoed uit in contanten. Indien de Getdrezzed giftcard beschadigd raakt, kan deze kosteloos in onze aangesloten filialen omgeruild worden naar een giftcard met eenzelfde tegoed, mits de codes nog leesbaar zijn.

Getdrezzed behoudt zich het recht voor om een betaling met de Getdrezzed giftcard te weigeren indien de betaling niet mogelijk is door een technische storing.

Wil je weten hoeveel er (nog) op jouw giftcard staat? Dat kan gemakkelijk en snel met onze saldochecker. Vul hieronder je kaartnummer in en klik daarna op 'saldo checken' om het saldo op je cadeaukaart te controleren.