Gratis verzending vanaf 65, anders 4,99

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Betaal direct of na 14 dagen met Afterpay!

Over ons

We zijn inmiddels niet meer weg te denken in de Twentse winkelstraten. De winkels, gevestigd in Almelo en Rijssen, van Boy Olijnyk weten dames wekelijks te verrassen met een nieuwe collectie uit modestad Parijs. Anno 2019 werd de vraag naar online bestellen steeds groter en werd de webshop in het leven geroepen, waardoor klanten uit heel Nederland 24/7 bij Getdrezzed kunnen shoppen vanuit de luie stoel.

Boy verovert met Getdrezzed inmiddels heel Nederland, Belgie en Duitsland via de webshop. Wekelijks reist hij naar Parijs om nieuwe musthaves te bemachtigen. Elke week kunnen klanten tweemaal nieuwe items verwachten in de winkels en online.

In december is onze dochterwebshop defoutekersttrui.nl weer te bezoeken. Defoutekersttrui.nl is de grootste webshop voor kersttruien in de Benelux. Hier vind je unisex kersttruien van maat XS t/m XXL én de leukste kinder-kersttruien! Ben jij klaar voor het leukste seizoen van het jaar? Met een trui van defoutekersttrui.nl wel!


Missie & Visie

Slogan:
Your favorite store

Missie:
Getdrezzed zorgt ervoor dat iedereen, op ieder moment van de dag, betaalbare kleding en accessoires kan shoppen. Onze collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items, zodat alle fashion-lovers altijd up-to-date zijn van – en toegang hebben tot – de laatste mode-trends.

Visie:
Bij Getdrezzed vinden we dat iedereen er altijd goed uit moet kunnen zien voor een betaalbare prijs. Bij de wekelijkse inkoop en verkoop van onze collectie staat prijs/kwaliteit voorop. Daarnaast streven wij ernaar om zowel in onze filialen, als in onze webshop, de beste service te leveren zodat we voor alle fashionista’s Your favorite store worden én blijven.
WhatsApp Logo