Girls, SUMMER SALE is ON! 💖😍 | SHOP NOW!

GRATIS verzending vanaf €49,-

Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Klimaatneutrale verzending

Trustpilot

Een zwarte wikkeljurk is een musthave waar iedereen blij van wordt. Van een wikkeljurk, ook wel overslagjurk genoemd, krijg je automatisch een mooi figuur. Je kan de stof van een wikkeljurkje namelijk tailleren, bijvoorbeeld boven je heupen of onder je borsten. Hierdoor kan je precies nadruk leggen op je curves, of juist deze een beetje verbergen wanneer dat wenselijk is. De kleur zwart kleed ook nog eens mooi af; win-win voor fashion!

Product van totaal

Zwarte wikkeljurk of overslag jurk stylen? Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn

De keuze tussen een lange zwarte overslagjurk of een kort zwart wikkeljurkje is voor de ene sneller gemaakt van voor de ander. Dit is namelijk compleet afhankelijk van je eigen smaak en je lengte. Heb je korte benen? Dan is een zwarte wikkeljurk tot op je knie een mooie optie. Ben je erg lang? Kies dan bijvoorbeeld voor een maxi overslagjurk. Style jouw wikkeljurk af met opvallende sieraden of houd het bescheiden met een classy riem.

De zwarte wikkeljurk is geschikt voor elke gelegenheid

De overslagjurk kan je erg goed stylen naar iedere gelegenheid. Of je nou een dagje moet werken, een feestje hebt of naar een restaurant gaat, met deze musthave kan je de mode-plank niet misslaan. Accessoires zijn key bij het aanpassen van het zwarte wikkeljurkje. Kies jij voor sneakers of een mooie hak, opvallende sieraden of riem, alles kan! Heb je een beetje inspiratie nodig? Shop nu de mooiste zomer outfits bij Getdrezzed.
✔️Voor 23:59 besteld, morgen in huis
✔️GRATIS verzending vanaf €49,-
✔️Klimaatneutrale verzending: samen naar een duurzame toekomst
✔️Uitstekende beoordelingen op Trustpilot (4.5 sterren)
✔️Wekelijks nieuwe items
✔️GRATIS afhalen in onze filialen